CHEK

CHEK Practitioner,
Holistic Health & Lifestyle Coach & Golf Biomechanic.

Intelligent Holistisk Personlig Træning, livstils og ernærings coach, der arbejder med personen som hel hed.

Som Master CHEK Practitoner lev 4 og Holistic Health & Life Style Coach lev 3, er jeg uddannet i at finde frem til kernen af et evt problem, skade eller blokering. Om det så er fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

Hanna D 18 okt 12_Page_015_Image_0001Efter udersøgelse & evt behandling, tilrettelægger jeg et forløb med dig, tilrettet dine behov & ønsker, således at du kan få det bedste resulatat.

‘Motion gør at du ser godt nøgen.’

‘Men hvordan du tænker, vejrtrækning, drikker, spiser og sover er det der gør du lugter og smager fantastisk nøgen.’

http://www.facebook.com/IntelligentHealthLifeStyleCoaching


CHEK Practitioner & Holistic Lifestyle Coach

Hvad er en CHEK Practitioner?

En korrigerende Holistisk bevægelses kinesiolog (CHEK corrective, holistic, exercise , kinesiology) CHEK Practitioner er en af de fineste og mest veluddannede øvelse terapeuter i verden.

En CHEK Practitioner har specialiseret sig i mennesket som en holistisk enhed, der inkorporerer sind, krop og spiritualitet. Chek Programmet er skabt og opbygget ud fra alle grene af ortopædi, kiropraktik, massage, fysioterapi og andre alternative behandlingsformer.

Denne flergrenede tilgang, giver os mulighed for at finde den sande kilde til klientens smerte eller dysfunktion, og dette adskiller os fra alle andre fagfolk i sundhedssektoren.

 

Hvordan arbejder en CHEK Practitioner?

Som en højtuddannet CHEK practitioner (korrigerende motion specialist), designer jeg individualiseret sundheds og motions programmer for den professionelle eller rekreative atlet.

Ved at kombinere min fysiske bevægelses baggrund Har jeg specialiseret mig i ortopædisk rehabilitering og kroniske smerter.

 

Evalueringen

Hver klient gennemgår en grundig evaluering proces, der består af medicinsk historie, kropsholdning, fleksibilitet, styrke, primale bevægelsesmønstre, koordination, balance, korset styrke test og ernæring og livsstil vurderinger.

 

Det typiske Program består af fem faser.

  1. En komplet sygehistorie og livsstil spørgeskemaer skal være udfyldt forud den fysiske undersøgelse. Denne information vil diktere retningen af den fysiske undersøgelse.
  2. Fysisk undersøgelse: Denne proces vil tage 1.5-4 timer at gennemføre, og det kan indeholde henvisninger til andre behandlere eller laberatorie tests.
  3. Program design: Dette individuelle program vil blive baseret på resultaterne af den fysiske undersøgelse og spørgeskemaer. Programmet vil tage hensyn til tid og udstyr begrænsninger.
  4. Program vejledning: Dette omfatter individuel vejledning om, hvordan man udfører det korrigerende træningsprogram. Alle programmer er optaget på kundens smart phone så kunden kan se det hjemme for nemheds skyld.
  5. Fremgang: Afhængigt af klientens tid og behov, vil programmet blive opdateret hver anden til seks uger. En revurdering vil blive udført forud for ændring af træningsprogram.

 


Hvad er en Holistic Health & life style Coach/ Consultant?

En højt uddannet coach, der vil vise vejen til sand sundhed gennem ernæring og livsstilsfaktorer, ved at se på sygdom og stress, og hvordan de kan forebygges gennem de seks hovedområder:

• tanker
• vejrtrækning
• hydrering
• ernæring
• motion
• søvn

Ernæring Hvad skal jeg gøre?

Gennem en række omfattende spørgeskemaer laver jeg en individuel kostplan i overensstemmelse med din stofskifts type, der også omfatter fem andre fundamentale principper som en del af programmet.

Yderligere testning, labertorie arbejde eller henvisning til andre praktiserende læger kan være nødvendige.

Hvad er metabolisk type?

For at sige det enkelt, Den metaboliske type, som er udviklet af William Wolcott, er ernæring baseret på den biokemiske individualitet, nemlig kunden selv.

Lige så meget som individer ser anderledes ud på ydersiden, er de helt anderledes på indersiden, og mad påvirker dem alle forskelligt.

Således er en persons stofskifte, bestemt gennem et omfattende spørgeskema.

Mit svar?

Jeg er frustreret over alle de såkaldte ernæringseksperter i verden i dag , der fortæller os alt, hvad vi er nødt til at spise. Naturligvis samfundet går galt et sted!

Vi er i øjeblikket mere syge, federe og har flere kost sygdomme end på noget andet tidspunkt i menneskehedens historie.

Ingen kost plan er svaret; vores næringsstoffers krav er lige så unikt som vores ansigtstræk. Mit mål er for kunden at begynde at spise efter sin metaboliske type og se hvordan sundhed og vitalitet vil ryge i vejret!