Access

Access Bars & Access Consciousness

 

Er body work og processer, der får dig ned i det mediative stadie, således at du kan reboote din hard disk og åbne op for nye muligheder.

Få balance i dit krop og i dit liv med en naturlig, blid og sikker behandling.

Har du lyst til:

. Færre smerter?

. Mindre stress?

. Sove bedre?

. Få forandring, lethed og glæde i dit liv?

 

Acces Consciousness :

Sessionen starter med en samtale, hvor du fortæller, om din situation og de problemer der ønskes afhjulpet. Herefter kommer du på briksen, fuldt påklædt. Der bliver taget udgangspunkt i hele dig, hvad der ligger fastlåst i din krop, dine tanker, og i dit liv. Få balance i dit krop og i dit liv med en naturlig, blid og sikker behandling.

 

Access Bars:

Bars er 32 energipunkter på hovedet. Når disse aktiveres frigøres de følelser, tanker og overbevisninger der står mellem dig og det du ønsker i dit liv.

Er der dele af dit liv vil du gerne ændre? Hvad hvis du ikke skulle nøjes og ikke skulle holde fast i det du allerede kender. Har du lyst til at vælge noget nyt, smide det gamle ud og åbne op for nye muligheder.

Selve behandlingen:

Du ligger ned og jeg berører dig blidt på de 32 punkter. Det er virkelig afslappende og afstressende. Det føles som om du har fået en dejlig massage, og i bedste fald vil hele dit liv ændre sig.